středa 2. listopadu 2011

Vítejte

Vítejte na mém blogu o vaření zaměřeném především na vaření z vepřového masa. Proč právě vepřové? Prostě proto, že mi vepřové maso chutná nejvíc. Postupně se s Vámi podělím o své oblíbené recepty z vepřového, které jsem všechny vyzkoušel a také si oblíbil. Určitě se nejdříve podíváme na vepřové řízky v nejrůznějších obměnách a variantách. Člověka sice při slovech smažený vepřový řízek napadne plátek naklepané kýty obalený v klasickém trojobalu, ale možností ochucení a obalování vepřových řízků je celá řada a bylo by škoda zůstat pouze u klasických řízků, které nám smažily maminky a babičky. Určitě je na co se těšit a budu se snažit přidávat každý týden alespoň jeden recept :-)

Váš Kuchtík

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.